woensdag 1 maart 2017

Monstera Pinafore dress

De lente komt eraan, en dus worden alle nieuwe lentecollecties gelanceerd. Wekelijks, wat zeg ik: dagelijks (!) ontvang je mails in je mailbox met meldingen dat er weer nieuws is binnengekomen bij je favoriete webshops. En, tja, dat zijn er dus nog al wat. I plead guilty.
Maar ik ga zeker niet overal overstag. Of ik maak zelf een goedkopere rip-off, zoals bij dit jurkje.
Naaide ik vorig jaar ook al enkele jurkjes met bretels, volgens de wetten der mode 2017 ben je een ware loser als je je kids dit voorjaar niet in een 'pinafore dress' of  'playsuit' hijst.
Geïnspireerd door het prachtige Gray Label naaide ik voor Feline een Pinafore dress in de prachtige gele monstera stof van Elvelyckan. Aangezien de monstera ook ultiem hipster is, dacht ik maar gelijk twee vliegen in één klap te slaan.

De jurk tekende ik uit de hand, en dat ging prima. Een beetje groot nog,  maar die dames van mij groeien net zo hard als mijn Monstera, en dat is hard dus. Tegen de tijd dat het niet alleen in de kledingrekken lente wordt, maar de temperaturen ook daadwerkelijk richting de 20 graden stijgen, past het past perfect!


Patroon: Van Jansen
Stof: Monstera van Elvelyckan design
Sokken: Condor via Kousen & Karton
Shirt: Mingo Kids1 opmerking:

  1. Zo hard fan van deze pinafore! Echt hip :). Ik ben ook even geobsedeerd door de schoenen hehe, waar kocht je die? x

    BeantwoordenVerwijderen