zaterdag 30 december 2017

De favorieten van VanJansen 2017

Doe jij dat ook, aan het einde van het jaar? Terugblikken?
Ik kijk terug op een prachtig jaar waarin we mooie herinneringen maakten. We genoten van een heerlijke vakantie in Frankrijk en Zwitserland, maar juist ook van die kleinere geluksmomentjes van marshmellow's roosteren in de tuinhaard, samen taart bakken, koffiedates met familie en vrienden, een lange zondagse fietstocht.
Ook op naaivlak was het een goed jaar, met fijne ontmoetingen én een aantal genaaide items waar ik met plezier naar kijk.
Mijn favorieten van afgelopen jaar? Het was moeilijk kiezen maar tussen onderstaande foto’s vind je mijn top 3!

Al mijn 2017 VanJansen favorietjes bij elkaar. Mijn top 3? Dat zijn toch wel de naaisels die wat meer geduld vergden, en niet binnen een uurtje werden genaaid:

1. De Drake parka uit La Maison Victor in de cognac-kleurige waxed canvas van K-bas.
2. De Lama-logeertas uit ' Mijn tas'  in de prachtige Eva Mouton stof van About blue fabrics
3. De roze Ollie-bomber in Monstera stof van Elvelyckan.

Mijn favoriete snel-klaar projectje? Dat is het roze, patroonloze zwanenrokje van Nosh (des te meer omdat ik daar prachtige foto' s van heb, met dank aan Daily Apple.)
Tot slot, mijn favoriete kadootje? Dat is toch wel het Ikatee babyjasje met oortjes, in de wolkenstof van Nosh. Ik moet tot mijn schaamte bekennen dat het jasje hier nog steeds in de woonkamer hangt, in plaats van aan een kapstokje bij een pasgeboren baby. Ik blogde dit jasje niet eens, terwijl het al maanden in mijn woonkamer hangt. Ik blogde wel zijn net zo schattige meisjesversie. Ik kan er naar blijven kijken!

Wat is jouw favoriete VanJansen van 2017?

Mijn eerste 2018 naaisel ligt al geknipt klaar. Ik wens jullie allemaal alle goed voor 2018, en in het bijzonder een creatief jaar!2 opmerkingen: