zondag 23 juni 2013

Last minute kroon

De mama van Emma was op zoek naar een kroon voor haar bijna 3-jarige. Er was nogal haast bij, en ik kon dus geen stof bestellen. Toen bleek dat Emma vooral van roze houdt, viste ik wat restjes roze uit de kast en maakte voor haar deze kroon. Bloemetjes, pompons, hartjes en veel roze: hopelijk is prinses Emma tevreden!
Oh, en zagen jullie ze al bij de Hema? Een hele nieuwe collectie met geweldig leuke stempels, en stickers, en dat alles heel erg fijn geprijsd... ik beheerste me en kocht 1 setje van 2 stempels, waarvan ik er 1 gebruikte als kaartje voor aan de kroon.




7 opmerkingen:

  1. Knap gedaan!! Het meisje zal wel blij zijn met haar extra roze kroon!!

    Sofie
    http://dekopspeldekes.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Esther,
    Nogmaals bedankt voor de geweldige kroon!
    Wat zal Emma hier blij mee zijn.
    Heel veel liefs Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi!!
    Ik ging vorige week nog naar de Hema omdat ik ergens gelezen had over die stempels, maar niks gevonden/gezien... Vandaag nog maar eens proberen dan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een echte prinsessenkroon, Emma gaat stralen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi hoi,

    Allereerst n complimentje voor je blog! Ben ook lkkr druk met de t-shirt jurkjes, thanks voor de duidelijke uitleg! Een vraagje mbt de kroon, wat stop jij tussen de stofjes zodat de stof mooi rechtop blijft staan?

    Gr. Femke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Femke,
      Ik gebruik volumevlies (vlieseline h630, dat kun je op 1 van de twee kanten op de foute kant van t stof strijken) of ik naai er fiberfill tussen!
      Succes

      Verwijderen