woensdag 15 mei 2013

Bunny blanket

Nog ruim een week, en dan wordt Feline 3.. Het mint en geel thema rond haar verjaardag is inmiddels aangevuld met konijntjes. De zusjes zijn allebei weg van die ontzettend zachte knuffelige diertjes. We gaan dan ook elke week wel even konijntjes kijken, en bezoeken regelmatig de kinderboerderij om ze te knuffelen en aaien.
Ik zou de dames waarschijnlijk geen groter plezier doen dan ze een echt konijntje te geven. 1 ding staat dat echter in de weg: papalief is zoals de dames dat noemen 'elergisch'. Allergisch dus. Dat betekent dus geen konijn. Nu krijgt Feline voor haar verjaardag een geluidmakend en rondhuppend superzacht nepkonijntje op batterijen. Tja, tweede keus, maar ik weet zeker dat ze er blij mee gaat zijn! Ik wilde er nog een kadootje van eigen hand bij geven, en aangezien er regelmatig gekibbeld wordt over het zachte dekentje op de bank, maakte ik een dekentje. Binnen het konijntjesthema uiteraard.
Het was nog best lastig een mooie stof met konijntjes te vinden, zelfs overzees konden de stofjes mij niet bekoren. Tot ik bij Noeks deze organische katoen van Birch (Yay Day!) zag. Weliswaar naast de konijntjes ook wat hertjes, maar ik vind de kleurtjes prachtig, en het stofje erg lief.
Ik combineerde het met oud-roze paspel en een superzachte fleece....
11 opmerkingen:

 1. Jee... 3 jaar! De tijd gaat snel hé. Het 'echte' komt misschien niet, maar hiermee zal ze ook wel blij zijn, zo'n schoon dekentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk. En de vader die er niet tegen kan hebben we hier ook. Mijn oudste vroeg laatst of papa niet weer bij opa en oma kon gaan wonen. Dan konden wij een hond in huis nemen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een zalig stofje ! Enne, hiep hiep hoera voor de jarige !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk! ik heb gisteren ook een dekentje gemaakt.
  zet ik straks op blog! :)

  www.mamajulesbrussels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lief dekentje heb je gemaakt. Het stofje is snoezig!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo een lief dekentje! Daar zal ze heel blij mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi en lief dekentje, daar zal ze blij mee zijn! Alvast een hele fijne verjaardag gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een fantastische deken! Echt super mooi! En je blog is ook super leuk! We worden volger!
  groetjes Heidi en Judith
  neem je ook is een kijkje (of word je volger) op ons blog?
  www.degrannys.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen