zondag 13 januari 2013

Sterallures

Sinds ik een week of twee geleden het Marie-Laure patroon ontving van spiegelstiksels' Nele, maakte ik al 3 van deze jurkjes met Belgische klasse. Helaas hebben mijn dames niet de rust om alles rustig te passen zodat alles op de foto gezet kan worden. Dus alleen versie 3 werd vastgelegd... Liv met heuse sterallures in een sterrenjurk (stof Starlettes van Michael Miller). Deze versie zonder kraagje. De eerdere versies (met vogels en kraagje voor Feline, en een grasprintje voor Liv volgen vast nog een keer geshowd door de dames zelf, ooit...)
8 opmerkingen:

 1. Amai, dit is echt weer een heel mooi kleedje! Die combinatie met het geel doet het hem helemaal, zo kan zo naar een chique feest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank! Ze is er zelf ook mee in haar nopjes! Helaas moeten de zomerse feestjes nog even op zich laten wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is geweldig, zou ik het patroontje met je mogen ruilen a.u.b.?
  www.ikkeismooi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Beste ikke, fijn te lezen dat het patroon je bevalt. Vergeet aub niet dat er veel tijd en energie gaat in het maken van een patroon. het is te koop via mail aan spiegelaandewand @ yahoo . com

   Verwijderen
  2. Inderdaad, alle eer voor spiegelstiksels' Nele! Patroontjes uit boekjes kopieer ik graag, maar dit patroon is nog te verkrijgen bij Nele, dus mail haar voor dit super patroontje!

   Verwijderen
 4. Ik heb inderdaad op haar site gekeken en kan het niet vinden ik begreep dat het tijdelijk te koop was, vandaar mijn vraag aan jou.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ikke,
   De jurk ziet er op haar site wat anders uit dan die van mij (ik liet namelijk bij deze versie de kraag en de zakken achterwege). je kan Nele het beste even mailen op spiegelaandewand@yahoo.com
   succes, ben benieuwd naar je resultaat!

   Verwijderen