zondag 12 januari 2020

Mini make over voor Maeve

Iedereen die mij een beetje kent weet hoe leuk ik het vind om, naast het naaien van kleding en het bakken van taarten, met interieur bezig te zijn. Ik hou nu eenmaal van mooie spulletjes en een fijne sfeer om me heen. Met meubels schuiven, een muurtje verven en moodboards maken: voor mij pure ontspanning.


Hoe leuk was het dan ook dat een van mijn liefste vriendinnetjes vroeg of ik haar kon helpen bij het aanpassen van de kamer van haar dochter. Maeve (9 jaar) had inmiddels wel een groot bed en een bureautje, verder was er aan haar kamertje sinds haar babytijd nog weinig veranderd. Het in 2010 nog zo hippe Pip studio stijltje, en de felroze muren met glitterverf waren bijna 10 jaar later wel toe aan een fris laagje.


Maeve had maar 1 belangrijke eis: ze wilde blauw! Ze koos zelf voor de kleur dolfijn. Ik maakte een moodboardje waarin blauw terugkwam, aangevuld werd met gele en bruine tinten en een neutraal behang met een iets opvallende print. 
Aangezien de kamer niet zo groot is, probeerden we de rust te bewaren door geen hele wanden blauw te verven, en door de gebruikte kleuren te combineren met grijs, wit, licht hout en niet te veel accessoires.


Op de make-over dag zelf hadden we wat tegenvallers (wie bedenkt verf met stukjes glitterfolie daarin? of dat je toch te weinig verf inkoopt?). Uiteindelijk Lukte het toch om binnen 1 dag alles af te krijgen; alle wanden werden geverfd (de stukjes glitterfolie verwijderden we met een plamuurmes), het paneel werd opnieuw behangen, net als een stukje boven de deur, en de kamer werd ingericht.
Maeve blij, mama blij!
Verf: kleur dolfijn in matte verf van Wood & Wall
Behang: Antoinette van Kwantum
Muursticker maan en sterren: Bibelotte
Sprei: vanjansen
Dekbedovertrek en blauwe kratjes: Hema
Spiegel: Casa
Klamboe: Meyco
8 opmerkingen:

 1. Dat hemeltje is zo tof! En de kleuren ook. Echt mooi, ik zou hier zo willen slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. If you're trying hard to lose kilograms then you absolutely have to start using this totally brand new personalized keto meal plan.

  To produce this keto diet service, certified nutritionists, fitness trainers, and professional cooks have united to develop keto meal plans that are productive, decent, economically-efficient, and fun.

  Since their grand opening in January 2019, 1000's of clients have already completely transformed their body and well-being with the benefits a professional keto meal plan can offer.

  Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-certified ones offered by the keto meal plan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Business loans and personal loans within 2-3 working days with convenient rates.Apply today. Email: capitallendinghelpdesk@gmail.com
  https://capitallendingfince.blogspot.com/

  =========================================

  Zakelijke leningen en persoonlijke leningen binnen 2-3 werkdagen met gunstige tarieven. Vandaag toepassen. E-mail: capitallendinghelpdesk@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. The above article is nice and interesting, thank you willing to share! Greetings success of admin Digital Printing Rawamangun wish you deign to visit my website, thank you :)
  Cetak Buku Umroh Haji
  Cetak Buku Satuan Jakarta
  Cetak Spanduk 24 Jam
  Cetak Spanduk di Jakarta Timur

  BeantwoordenVerwijderen
 5. BENT U ENIGE SOORT MOEILIJKHEID IN HET LEVEN EN WILT U EEN DUURZAME OPLOSSING? CONTACT DR AJAYI HIJ IS EEN KRACHTIGE SPELL CASTER OP Viber of WhatsApp: +2347084887094 of e-mail: drajayi1990@gmail.com

  Mijn man was van plan om van me te scheiden en zei dat hij moe was van onze vakbond.Ik was verrast omdat dit plotseling kwam en mijn instinct vertelde me dat er iets mis ging, ik ontdekte later dat mijn man een vrouw buiten had, ik vroeg hem daarnaar , hij werd heel boos en zei dat hij daarom wil dat we gaan scheiden, hij verliet het huis voor 6 maanden toen ik het contact zag van dr. Ajayi, de spreukster, een vrouw legde uit met wie ze zwanger kon worden en een eigen kind kon krijgen met een kruidengeneesmiddel na 9 jaar huwelijk, ik nam zijn contact en legde mijn situatie met mijn man aan hem uit, hij vertelde me dat mijn man is gemanipuleerd door duistere kracht, hij vertelde me wat dingen te doen en een betovering voor mij uit te spreken, na zeven dagen van de betovering kwam mijn man thuis en scheurde het scheidingspapier, we leven nu gelukkig allemaal dankzij Dr. Ajayi. Schaam je niet voor je problemen, zoek hulp en laat het oplossen.

  BeantwoordenVerwijderen