maandag 8 mei 2017

Summer is magic

Een tijdje terug mailde Sincha van Het Stoffenhuis of ik met een paar van haar stofjes iets zomers wilde naaien. Natuurlijk, graag!
Ik koos voor roze tule met een subtiel glittertje (en vroeg om een gouden taille-elastiek daarbij), en voor een heerlijk frisse tricot met palmbomen. Immers: zomer en palmbomen vind ik een zeer goeie match. Best een beetje uit mijn comfortzone dat groen, maar Liv is erg bij met het stoere resultaat.
Ik koos weer voor het Nanoo mini patroon voor het shirt van Liv. Ik combineerde de palmbomen met streepjes, en kreeg daarvan een beetje het Scotch gevoel.
Voor Feline had ik nog een mini restje over van de palmbomen. Net genoeg voor een voorpand van een mouwloze Billie. Ik combineerde de stoere print met een tule prinsessenrok. Vergeet niet een onderrok toe te voegen. Ik vergat dat, waardoor ik voor de foto' s een ander rokje onder de rok stak, om niet tegen een onderbroek met vlinders aan te kijken ;)
De rok is simpelweg een aantal stofbreedtes gerimpeld aan de elastiek. Afwerken van de zoom is niet nodig.
9 opmerkingen:

 1. Nu mag die zomer echt wel beginnen komen ...ze stralen ... zo mooi !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf! Zag dat ik het patroon al kocht nav je vorige post er over, haha. Had ik hem toch bijna 2x ;) Het streepjesgedeelte, maakte jij die nu wat langer dan bij het patroon?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh top gedaan weer Esther!! Knappe spullen voor nog veel knappere dames!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat mooi Esther! De streepjes met de palmbomen gecombineerd zijn echt cool. En die tule rok... zo prinsesserig mooi. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zulke mooie meisjes... ze stralen in hun coole outfit

  BeantwoordenVerwijderen