woensdag 9 april 2014

Speldjes voor Super Britt

Lieve vrienden/ lezers

Zoals ik eerder schreef verkoop ik speldjes ten behoeve van de stichting supergirl Britt, voor de ernstig zieke Britt (7). Haar ouders hebben €100.000 nodig voor alle kosten rondom de behandeling in Amerika die haar overlevingskansen van 30% naar 50% kan brengen. Aangezien alle kleine beetjes helpen startte ik een actie met haarspeldjes. De materialen zijn eindelijk binnen (met heel veel dank aan The PartyLab voor het sponsoren van de stickertjes, Always Present en Sydney Design voor de korting op materialen).
Bij dezen de foto’s van de verschillende soorten speldjes. Per soort zijn er 25 setjes beschikbaar, op = op. De speldjes zijn €4,- per setje van 2 speldjes. De speldjes zijn niet allemaal hetzelfde, de kleur van de flatbacks varieert (pandaspeldjes zijn altijd zwart of zwart/wit, hertjes altijd wit, vooral de speldjes met de gezichtjes hebben verschillende kleuren flatbacks, Uiteraard ontvang je wel altijd een setje met twee dezelfde kleuren. Ook de applicaties op de luipaardspeldjes verschillen)
Hoe kun je bestellen?
Mail mij je bestelling naar vanjansen@live.nl
In deze bestelling vermeld je de volgende informatie:
Je naam & adres, de gewenste speldjes (en aantal setjes: 1 setje is 2 speldjes, je kunt geen losse speldjes bestellen, alleen setjes van 2). Geef ook eventueel je tweede voorkeur aan, als je die hebt (mochten de speldjes van je eerste voorkeur al vergeven zijn).
Wanneer de gewenste speldjes op voorraad zijn zal ik ze voor je reserveren, en ontvang je daar per mail een bevestiging van. In die mail vind je ook de betaalgegevens van je bestelling. De speldjes blijven 3 dagen gereserveerd. Zodra de betaling binnen is, worden de speldjes verstuurd.
Verzendkosten binnen Nederland zijn €0,64 voor 1 paar speldjes,€ 1,28 voor 2 of 3 setjes
Verzendkosten naar Belgie zijn €1,05, voor 1 paar speldjes en €2,10 voor 2 of 3 setjes
Voor grotere bestellingen worden de verzendkosten per mail doorgegeven.
Uiteraard mogen speldjes ook worden opgehaald in Sittard.
De enige manier om te bestellen is dus via email, anders raak ik het overzicht kwijt!


*update * : alle speldjes zijn uitverkocht! Inmiddels is de winst van €256.- overgemaakt naar de stichting SuperGirlBritt. Bedankt!
 

3 opmerkingen: